0297.nl | Zaterdag eerste avond Kwakelse Veiling

2021-11-16 15:53:42 By : Mr. Kevin Cui

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk weer zover: de eerste avond van de Kwakelse Veiling in de KDO kantine. We starten om 19.30 uur met zo'n dertig kinderkavels, gevolgd door in totaal zo'n 200 mooie kavels die tot middernacht geveild worden. De Veilingcommissie heeft met veel zorg een aantrekkelijke lijst met kavels samengesteld en spraakmakende premies geselecteerd. Voor alle doelgroepen zijn kavels te bieden. De volledige kavellijst en de aangeboden premies kunt u online bekijken op www.kwakelseveiling.nl. Het is ook mogelijk om een ​​uitgeprinte kavellijst op te halen bij een van de volgende locaties: Kwaliteitsslagerij Eijk & Veld, Supermarkt De Quakel, Bakkerij Westerbos en KDO.

Dit jaar wordt er voor elke € 5.000,- een premie toegevoegd aan het kavel dat op dat moment wordt geveild. Deze premies worden 'blind' getrokken door de aanwezige notaris. De lijst met premiums ziet er deze editie spannend en veelzijdig uit. Bied zeker mee en laat je as zaterdag verrassen door één van onderstaande premies:

-Maak 4 sprongen voor 2 personen bij Skydive in Utrecht incl. foto- en videoreportage – aangeboden door Charles Nieuwendijk. -Een huisbeveiligingscamera incl. 3 uur montage – aangeboden door de bruikleengevers aan de Kwakelse Veiling. - Een elektrische scooter van het merk Segway ES 4 (maximale snelheid van 25 km per uur) - aangeboden door de geldverstrekkers aan de Kwakelse Veiling. -Een sup board van 3,25 meter incl. een clinic voor 6 personen rondom Fort de Kwakel, een tas, een peddel, een lijn, een vin, een pomp en gebruiksaanwijzing - aangeboden door Wakestore.nl en Fortvarendsup Les & Verhuur van Patrick uit Houten. Naast de bovengenoemde belangrijkste premies worden ook de volgende producten geschonken: een prachtig boeket bloemen van DUO Plant / een slagroomtaart gesponsord door Oosterveer Assurantie- & Adviescentrum en Jan Westerbos Brood & Banket sponsort een meter peperkoek.

In de afgelopen 62 jaar hebben we meer dan 2,5 miljoen euro weten te veilen, met als absoluut hoogtepunt een opbrengst van bijna € 83.000 in 2018. Mede dankzij de financiële steun van de Kwakelse Veiling in combinatie met de inzet van vele vrijwilligers en bedrijven hebben we kan het verenigingsleven in ons dorp bloeiend en gevarieerd houden. Kortom, zorg dat je zaterdag op tijd in de KDO kantine bent om dit prachtige doel te steunen.

Woont u niet in De Kwakel of heeft u de buurtloper gemist, dan kunt u alsnog een bijdrage doen door een geldbedrag over te maken op de volgende bankrekening: NL28 RABO 03635.04.044 tnv Stichting Veilingcommissie De Kwakel. Ook is het mogelijk om via het e-mailadres info@haroldvanrijn.nl aan te geven of je nog een voucher of dienst wilt doneren.

Bij binnenkomst is het voor iedere bezoeker vanaf 13 jaar verplicht om een ​​coronaticket te tonen. Bij aankomst vóór 21.00 uur wordt er van elke groep bestaande uit minimaal 6 personen een groepsfoto gemaakt. Elke avond wordt er een groepsfoto gemaakt, waarbij de winnende groep een BBQ-pakket krijgt aangeboden. Kortom, verzamel je buren, familie en/of vrienden en kom samen naar de Veiling. We verwelkomen je zaterdag graag met een glaasje champagne en hebben er zin in!

Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk weer zover: de eerste avond van de Kwakelse Veiling in de KDO kantine. We starten om 19.30 uur met zo'n dertig kinderkavels, gevolgd door in totaal zo'n 200 mooie kavels die tot middernacht geveild worden. De Veilingcommissie heeft veel zorg besteed aan… Lees meer »

Het formulier kan nog niet in behandeling worden genomen, omdat het nog niet (correct) is ingevuld.